ETTERSYN HYTTER OG FRITIDSBOLIGER

Ettersyn av hytter/fritidsboliger

Vi sjekker at alt er i orden med hytta/fritidsboligen (ettersynsavtale).

Bestiller du ettersyn av hytte/fritidsbolig hos oss, sjekker vi at alt er i orden, at vinduer og dører er stengt, at strømmen fungerer osv. En ettersynsavtale kan gi deg lavere forsikringspremie. Dette må du undersøke med ditt forsikringsselskap!

I vinterhalvåret besøker vi hytten/fritidsboligen 1 gang i uken. Om vår/sommeren/høst hver 14 dag. I vår ettersynsavtalen inkluderer det at du kan ringe før ankomst så hytta er varm før du kommer. Om ønskelig setter vi på vann, varme, kjøl/frys, og fyller opp med ved, mat og drikke. Vi ordner også med nøkkelutlevering ved utleie. Dette må bestilles senest to arbeidsdager før ankomst.

Renhold og hyttevask

Vi tar på oss rengjøringsoppdraget.

Om du har hytta/fritidsboligen i utleie eller bruker den selv, kan vi ta på oss rengjøringsoppdraget for deg. Vi utfører en kontroll av hytten/fritidsboligen, samt rengjøring og etterfylling av utstyr, (rengjøringsartikler, toalettpapir osv.)

Vi utfører etter ønske rengjøringen du trenger. For eksempel støvsuging, vask av gulv, bad og kjøkken. Om du ønsker hovedrengjøring så vasker vi gulv, tak, vegger, og vinduer. Vi lufter også madrasser, sengetøy, gardiner og tepper. (Leverer tepper og gardiner til rens etter avtale).

Skreddersydde pakker

Ta kontakt for en skreddersydd pakke som passer ditt behov.

Vedlikehold og rehabilitering av hytte/fritidsbolig

Vi tar oss av malingsarbeid, hagearbeid, gressklipping, gjødsling og kalking av plen og torvtak, osv. Snømåking/brøyting om vinteren. Om du ønsker å pusse opp eller rehabilitere, så ordner vi avtale med rørlegger, elektriker, og snekker.

24 TIMERS VAKTTELEFON

Du treffer oss på vår vakttelefon 24 timer i døgnet, har du spørsmål, ta kontakt for en hyggelig samtale.

TELEFON HARALD +47 484 79 464

ETTERSYN HYTTE/FRITIDSBOLIG/BOLIG

VENNLIGST KONTAKT OSS FOR SPØRSMÅL, ELLER BESTILL TJENESTE HER:

FØLG HARALD HJELPER DEG PÅ
Loading...
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close